Dobračina 27 - Beograd
Upozoravamo javnost da postoje pokušaji zloupotrebe…
imena SVETOG VIDA lažnim predstavljanjem od strane drugih ustanova…
Adresa SVETOG VIDA je isključivo Dobračina 27 u Beogradu!

SEIT ÜBER 20 JAHREN FÜHREND IN DER GLOBALEN AUGENHEILKUNDE

O BOLNICI

 

SPECIJALNA BOLNICA SVETI VID je prepoznatljivo ime u svetskoj oftalmologiji. Posvećena je kompletnoj savremenoj oftalmologiji dece i odraslih. Dobitnik je najviših medjunarodnih nagrada za vrhunsku hirurgiju oka.

 

Bolnica je smeštena u užem centru grada, u Dobračinoj ulici br. 27, blizu Trga Republike i Narodnog pozorišta. Obuhvata prostor od 1200 m2, sa više ordinacija i čekaonica, brojnim dijagnostičkim kabinetima za osnovnu i prateću dijagnostiku, operacionim blokom, laser centrom, kabinetom za kardiologiju, stacionarom, optikom, kabinetom za kontaktologiju i Low Vision centrom.

Postoji i mogućnost apartmanskog smeštaja u klimatizovanim sobama sa TV-om.
Radno vreme bolnice je svakog radnog dana i subotom od 8.00 – 20.00.

Opremljena po visokim svetskim standarima, uz visoko edukovan tim, dala je neophodne smernice daljem razvoju oftalmologije, pomerajući granice ka višim mogućnostima

Specijalna bolnica SVETI VID formirana je 1997. godine. Njenim nastankom nastupa nova era domaće oftalmologije. Ideja je bila da se osavremeni domaća oftalmologija i na najbolji i najbrži način prevaziđe decenijumska praznina koja je vladala u domaćim oftalmološkim krugovima.

Pružajući mogućnost novih, svrsishodnih rešenja, a ne “hirurgiju radi hirurgije“, SVETI VID je postao institucija i ime koje je sinonim za visokokvalitetnu savremenu oftalmologiju. Umesto da se za kvalitetom traga u inostranstvu, savremena kvalitetna oftalmologija zaživela je u srcu Beograda.

Specijalna bolnica SVETI VID, od osnivanja pa nadalje, uvodi u našu zemlju najnoviju vrhunsku tehnologiju i vodeće hirurške i dijagnostičke metode za rešavanje problema na oku. Na ovaj način se domaćoj oftalmologiji nameću novi, savremeni stavovi i standardi u lečenju očnih oboljenja, sa većim efektom po očuvanje vidne funkcije i time postavljaju smernice razvoju domaće oftalmologije.

 

 • Informationen über das spezielle Krankenhaus Sveti ViD

  PERSONALAUSWEIS
  Des speziellen Krankenhauses SVETI VID

  Das Krankenhaus befindet sich im Zentrum von Belgrad, in der Dobračina Straße Nr. 27
  +381 (11) 328 37 37
  +381 (11) 328 33 87

  Über das Krankenhaus...+

 • Mailand 2013.

  #1 Preis weltweit für die Operation der binokularen Katarakt

  Preise...+

 • DER ERSTE PREIS WELTWEIT
  FÜR DAS KRANKENHAUS SVETI VID

  für die Qualität der Chirurgie und den Beitrag der Entwicklung der modernen Ophtalmologie EYE ADVANCE-2008

  Preise...+

 • Geschichten der Patienten

  Geschichten der Patienten

  Dies sind nur einige der zahlreichen Geschichten, Dokumente über Änderungen des Schicksals im Leben dieser Menschen die das spezielle Krankenhaus SVETI VID möglich gemacht hat.

  Video...+

 • Kinder Ophtalmologie

  Kinder Ophtalmologie

  Professor für Augenheilkunde und Direktor der Klinik für Augenheilkunde bei Kindern der Masaryk Universität, Brünn, Tschechische Republik.

  Kinder Ophtalmologie...+