Dobračina 27 - Beograd
Upozoravamo javnost da postoje pokušaji zloupotrebe…
imena SVETOG VIDA lažnim predstavljanjem od strane drugih ustanova…
Adresa SVETOG VIDA je isključivo Dobračina 27 u Beogradu!

ESTETSKA I REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA NA OKU

ESTETSKE INTERVENCIJE NA OKU

PUPIL OCLUDER

Estetski problem, na slepom oku, nastao kod stare, neoperisane katarakte, urodjene ili traumatske, često sa starom ablacijom mrežnjače, gde nema mogućnosti za povratkom funkcije vida, može se rešiti hirurškim zahvatom. Hirurški zahvat se sastoji u primeni specijalnog intraokularnog sočiva, tamnog, koje ”imitira “ zenicu I daje pacijentima bolji osecaj sigurnosti I lepšeg fizičkog izgleda oka.

PUPILOPLASTIKA, coloboma IOL

Povrede oka, sa “cepanjem“ dužice, ili nakon nestručno uradjene operacije katarakte, mogu se rešiti hirurškim postupkom. Cilj je smanjiti zablještenje i “žmirkanje”, što se postiže ili “šavom” na dužici ili primenom posebnih intraokularnih implanata, kojima se “prekriva“ defekt dužice-zavisno od težine nalaza na oku. U slučaju da postoji i katarakta, operativni postupak se sastoji u operaciji katarakte (fakoemulzifikacija) i primeni specijalnog intraokularnog sočiva odredjene dioptrijske jačine optičkog dela, sa dodatkom na haptiku koji pokriva postojeći defekt na dužici (coloboma lens).

 • Eye Advance 2018

  NAGRADA ZA IZVANREDNOST U HIRURGIJI OKA 2018.

  I ponovo, nagrada SVETOM VIDU ZA IZVANREDNA HIRURŠKA REŠENJA, prikazana na INTERNACIONALNOM KONGRESU INOVATIVNE OFTALMOLOGIJE – EYE ADVANCE 2018.

 • International star for quality

  INTERNATIONAL DIAMOND STAR FOR QUALITY ŽENEVA 2017

  Jos jedna prestizna nagrada SVETOM VIDU za kvalitet i kontinuitet kvaliteta koji ova ustanova neguje,profesionalizam, inovacije, posvecenost pacijentu,humanitarni rad...

 • Lična karta

  LIČNA KARTA
  Specijalne Bolnice SVETI VID

  Bolnica je smeštena u užem centru Beograda, u Dobračinoj ulici br. 27, blizu Trga Republike i Narodnog pozorišta.
  +381 (11) 328 37 37
  +381 (11) 328 33 87

  O bolnici...+

 • Glavna nagrada - London 2014

  Glavna nagrada za Kvalitet - London 2014

  Na međunarodnoj konvenciji koja se održava 29.11. 2014. godine u Londonu, SVETI VID je dobio poziv za prijem Glavne Nagrade za Kvalitet za najviši kvalitet.

  Nagrade...+

 • Prva nagrada - Milano 2013

  Prva nagrada - Milano 2013

  Prva nagrada u svetu za operaciju binokularne katarakte, Milano 2013.

  Nagrade...+

 • PRVA NAGRADA U SVETU BOLNICI
  SVETI VID

  Dodeljena je na internacionalnom kongresu Inovativne Oftalmologije za kvalitet hirurgije i doprinos razvoju savremene oftalmologije
  EYE ADVANCE.

  Nagrade...+

 • Operacija katarakte

  PRIČE PACIJENATA

  Nešto najdragocenije u poslu kojim se bavimo su naši zadovoljni pacijenti. Ovo su samo neke priče od mnogih, dokumenti o sudbonosnom preokretu u životu koji je ovim ljudima donela Specijalna bolnica SVETI VID.

  Video...+

 • Dečija oftalmologija

  DEČIJA OFTALMOLOGIJA

  Na čelu odeljenja dečje oftalmologije je Prof. Dr Rudolf Autrata, Profesor oftalmologije i direktor dečje oftalmološke klinike Masarikovog Univerziteta, Brno, Češka.

  Dečija oftalmologija...+

 • Dečija oftalmologija

  PRIČE PACIJENATA

  Iskustvo majke operisanog dečaka koji je bio deo humanitarne akcije koju Specijalna bolnica SVETI VID sprovodi sa televizijom Studio B

  Dečija oftalmologija...+