Dobračina 27 - Beograd
Obavešteni smo da postoje pokušaji lažnog predstavljanja…
…imenom SVETOG VID-a u različitim krajevima balkana…
…i ovim putem želimo da ukažemo na ovu zloupotrebu našeg imena.
Upozoravamo posetioce sajta da je adresa Specijalne bolnice SVETI VID
…isključivo Dobračina 27 u Beogradu i jedina lokacija na kojoj naši lekari rade…
…sve ostale informacije o gostovanjima naših lekara van Beograda su NETAČNE.
Youtube Youtube Twitter Google +

#1 NAGRADA U SVETU ZA DOPRINOS OFTALMOLOGIJI

NAGRADE

Beč 2015

DIJAMANTSKA ZVEZDA ZA KVALITET- ŽENEVA 2017.

Nedavno je u Ženevi, Bolnici “Sveti Vid” uručena nagrada DIJAMANTSKA ZVEZDA za kontinuirani kvalitet, stručnost i posvećenost pacijentima. Ovo je još jedan dokaz da je svet prepoznao ovu bolnicu kao ustanovu koja radi i razvija vrhunsku oftalmologiju po najvišim svetskim standardima.
Ovu prestižnu nagradu, kao do sada najvišu ocenu kvaliteta i kontinuiranog napora u postizanju izvanrednosti u svojoj delatnosti, dodeljuje Evropsko udruzenja za istraživanje kvaliteta – European Society For Quality Research (ESQR).

U Bolnici “Sveti Vid” rade se vrhunski hirurški postupci, koji su često bili putokaz i u svetskoj oftalmologiji. Ova bolnica je davno postala poznata adresa na koju se upućuju pacijenti iz Evrope i sveta, radi rešavanja najsloženijih problema.

Sjajni rezultati u primeni najnovije laserske tehnologije Smart surface / Smart puls laser surgery, izazvali su veliku pažnju i naišli na odličan prijem na stručnim skupovima širom sveta.

Nagrada je dodeljena i zbog maksimalnog profesionalizma, edukativnih sadržaja i inovacija, posvećenosti pacijentima, humanitarnom radu kroz brojne programe pokrenute za rešavanje problema slabovidosti kod dece u regionu.

Ova DIJAMANTSKA ZVEZDA dolazi kao nagrada za 20 godina istrajnosti i posvećenosti pravim vrednostima u oftalmologiji.

Beč 2015

TOP SERBIAN BRANDS AWARD 2016.

Specijalna bolnica “SVETI VID” jedan je od dobitnika tradicionalne i prestižne nagrade “Top Serbian Brands 2016.godine” u kategoriji “korporativni brend – zdravstvo”.
Navedeno priznanje dodeljuje se treću godinu za redom u organizaciji prestižnog magazina “Top Serbian Brands”, te portala bestofserbia.rs , isključivo prema glasovima građana Srbije, na osnovu nezavisne i objektivne ankete.
Glavni uslovi za dobitnike nagrade su:

· poznatost brenda

· vrhunski kvalitet

· zadovoljstvo potrošača

· odličnost u poslovanju

· poslovni rezultati

Beč 2015

Dijamantska nagrada Beč 2015. godine

Internacionalna dijamatska nagrada za izvanrednost u kvalitetu i inovativnosti,
dodeljena je nedavno Specijalnoj bolnici SVETI VID u Becu.
Ovu prestiznu nagradu, kao do sada najvisu ocenu kvaliteta i kontinuiranog napora u postizanju izvanrednosti u svojoj delatnosti, evropsko udruzenja za istrazivanje kvaliteta – European Society For Quality Research ( ESQR) dodeljuje Specijalnoj bolnici SVETI VID.

European Society For Quality Research je organizacija sa sedistem u Lozani
( Svajcarska), posvecena istrazivanju i prepoznavanju prestiznih ustanova i kompanija u svetu koje postizu visoki profesionalizam i kontinuitet u kvalitetu rada i rezultata.

Specijalna bolnica SVETI VID dobila je ovog puta dijamantsku statuu, najvisu nagradu na vrhu piramide ocenjivanja kvaliteta dosadasnjeg rada, inovativnosti, izvanrednosti , vizionarskom razmisljanju i sirenju znanja u svojoj oblasti.

Ocenjen je i pozitivan uticaj koje ova ustanova ima na celokupno okruzenje i razvoj i implementaciju savremenih stavova u svojoj struci, u oblasti zdravstva .

Pariz 2015

Nagrada Pariz 2015

Jos jedna u nizu nagrada, urucena je nedavno Specijalnoj bolnici SVETI VID na Medjunarodnoj konvenciji za kvalitet i izvanrednost, odrzanoj u Parizu 25. oktobra, 2015 godine.

Specijalna bolnica SVETI VID nagradjena je PLATINASTOM ZVEZDOM , za posvecenost kvalitetu , i vrhunski menadzment kvaliteta, profesionalizam, inovativnost, humanost, kontinuitet u edukaciji mladih lekara i stanovnistva, uvodjenje novih tehnologija u oftalmologiju i postizanje sjajnih rezultata u hirurskim resenjima i zadovoljstvo pacijenata.

Video

Bolnica iz Srbije proglašena za najbolju na svetu, London 2014

U okviru 26. Međunarodne konvencije za kvalitet koja je održana u Londonu od 29. do 30. novembra, u elitnom Guoman Tower kongresnom centru, Specijalna bolnica Sveti Vid iz Beograda dobila je prestižno priznanje – Međunarodnu krunu za kvalitet zlatne kategorije, čime je prvi put neka bolnica iz Srbije i zvanično proglašena liderom u svojoj oblasti pred međunarodnom zajednicom.

Specijalna bolnica Sveti Vid nagrađena je zlatnom krunom zato što je zadovoljila više kriterijuma: zahvaljujući izvanrednom kvalitetu hirurgije oka, najsavremenijim metodama koje primenjuje, stepenu edukacije koji pruža zaposlenima, kao i nivou kvaliteta opreme koja predstavlja poslednju reč tehnologije u ovoj oblasti medicine.

EYE ADVANCE

Milano 2013

Na najvećem svetskom kongresu za operaciju katarakte i refraktivnu hirurgiju, održanom u Milanu 2013. godine, SVETI VID je dobio prvu nagradu- Zlatnu statuu. Time je ova bolnica ponovila uspeh iz Bombaja 2008. godine i potvrdila da je u samom vrhu svetske oftalmologije.

EYE ADVANCEPRVA NAGRADA U SVETU BOLNICI SVETI VID za kvalitet hirurgije i doprinos razvoju savremene oftalmologije EYE ADVANCE

 

Na Internacionalnom Kongresu Inovativne Oftalmologije, održanom u Bombaju 21. – 24. avgusta 2008. god, u organizaciji Internacionalne Akademije za Inovativnu oftalmologiju, profesoru Dr Pavelu Rozsivalu i Dr Marini Dragović, uručeno je veliko svetsko priznanje – PRVA NAGRADA za prikazani rad u oblasti inovacija u oftalmologiji, operaciju katarakte kroz veštačku rožnjaču. Po mestu održavanja nagrada ima simboličan oblik indijskog dijamanta.

Po prvi put u svetu, prikazane su nove hirurške mogućnosti za rešavanje oftalmoloških problema, obrađene u filmovanom materijalu što je primljeno sa oduševljenjem u auditorijumu i među žirijem.
Žiri su činila najozbiljnija imena iz sveta oftalmologije sa svih kontinenata, koja su i sama dala velike doprinose razvoju i današnjim mogućnostima savremene oftalmologije. Profesoru Pavelu Rozsivalu uručene su brojne čestitke za briljantnu hirurgiju i fantastično idejno rešenje.

Ovaj prvonagrađeni naučni film biće prikazan na stručnim skupovima širom sveta kao putokaz za rešavanje problema koji je tematski obrađen i prikazan sa porukom da je moguće pomeriti granice ka novim i svetlijim mogućnostima.

Ovo je istovremeno i nagrada Beogradu u kome je ovo delo nastalo, i čije će slike zajedno sa SVETIM VIDOM prošetati kontinentima.

Video
Tim povodom priređena je press konferencija i koktel u Beogradu, kojom prilikom je u Srbiji prvi put prikazan nagrađeni film.

Dr Marina Dragović, medicinski direktor Specijalne Bolnice SVETI VID, i ko-autor nagrađenog rada, pozdravila je uvažene goste i nakon kraćeg osvrta na dosadašnje doprinose ove renomirane ustanove razvoju i osavremenjavanju domaće oftalmologije najavila projekciju nagrađenog filma.
Nakon projekcije predstavnik Ministarstva zdravlja čestitao je na stečenom priznanju koje je SVETI VID stekao u svetu, i potvrdio da je ovo ujedno od velikog značaja za Beograd i srpsku oftalmologiju na čelu s Svetim Vidom u svetskim okvirima.

DOBITNIK SUPERBRAND TITULE ZA 2006. godinu u SRBIJI ! Lider u domaćoj oftalmologiji i među vodećima u svetu.

Superbrend Srbije

Zlatna Palma Cannes

Najveće priznanje “ZLATNA PALMA” za najsavremeniju hirurgiju oka u kanu 2006. godine

Video
Na najvećem kongresu ikada održanom iz oblasti hirurgije mrežnjače i staklastog tela, u konkurenciji 1600 hirurga iz celog sveta, srpska oftalmologija specijalna bolnica SVETI VID dobila je najveće priznanje za operaciju zadnjeg segmenta oka.
 • big_01
 • big_02
 • big_03
 • big_04
 • big_05
 • big_06
 • big_07
 • big_08
 • big_09
 • big_10
 • big_11
 • big_12
 • big_13
 • big_14
 • big_15
 • big_16
 • big_17
 • big_18
 • big_19
 • big_20
 • big_21
 • big_22
 • big_23
 • International star for quality

  INTERNATIONAL DIAMOND STAR FOR QUALITY ŽENEVA 2017

  Jos jedna prestizna nagrada SVETOM VIDU za kvalitet i kontinuitet kvaliteta koji ova ustanova neguje,profesionalizam, inovacije, posvecenost pacijentu,humanitarni rad...

 • Lična karta

  LIČNA KARTA
  Specijalne Bolnice SVETI VID

  Bolnica je smeštena u užem centru Beograda, u Dobračinoj ulici br. 27, blizu Trga Republike i Narodnog pozorišta.
  +381 (11) 328 37 37
  +381 (11) 328 33 87

  O bolnici...+

 • Glavna nagrada - London 2014

  Glavna nagrada za Kvalitet - London 2014

  Na međunarodnoj konvenciji koja se održava 29.11. 2014. godine u Londonu, SVETI VID je dobio poziv za prijem Glavne Nagrade za Kvalitet za najviši kvalitet.

  Nagrade...+

 • Prva nagrada - Milano 2013

  Prva nagrada - Milano 2013

  Prva nagrada u svetu za operaciju binokularne katarakte, Milano 2013.

  Nagrade...+

 • PRVA NAGRADA U SVETU BOLNICI
  SVETI VID

  Dodeljena je na internacionalnom kongresu Inovativne Oftalmologije za kvalitet hirurgije i doprinos razvoju savremene oftalmologije
  EYE ADVANCE.

  Nagrade...+

 • Operacija katarakte

  PRIČE PACIJENATA

  Nešto najdragocenije u poslu kojim se bavimo su naši zadovoljni pacijenti. Ovo su samo neke priče od mnogih, dokumenti o sudbonosnom preokretu u životu koji je ovim ljudima donela Specijalna bolnica SVETI VID.

  Video...+

 • Dečija oftalmologija

  DEČIJA OFTALMOLOGIJA

  Na čelu odeljenja dečje oftalmologije je Prof. Dr Rudolf Autrata, Profesor oftalmologije i direktor dečje oftalmološke klinike Masarikovog Univerziteta, Brno, Češka.

  Dečija oftalmologija...+

 • Dečija oftalmologija

  PRIČE PACIJENATA

  Iskustvo majke operisanog dečaka koji je bio deo humanitarne akcije koju Specijalna bolnica SVETI VID sprovodi sa televizijom Studio B

  Dečija oftalmologija...+