Dobračina 27 - Beograd
Upozoravamo javnost da postoje pokušaji zloupotrebe…
imena SVETOG VIDA lažnim predstavljanjem od strane drugih ustanova…
Adresa SVETOG VIDA je isključivo Dobračina 27 u Beogradu!

#1 NAGRADA U SVETU ZA DOPRINOS OFTALMOLOGIJI

NAGRADE

Beograd 2018Beograd 2018Beograd 2018

NAGRADA ZA IZVANREDNOST U HIRURGIJI OKA 2018.

I ponovo, nagrada SVETOM VIDU ZA IZVANREDNA HIRURŠKA REŠENJA, prikazana na INTERNACIONALNOM KONGRESU INOVATIVNE OFTALMOLOGIJE – EYE ADVANCE, MUMBAI, 2.juni 2018, u organizaciji Internacionalne Akademije za napredak i inovacije u Oftalmologiji (IAAO- International Academy for Advances in Ophthalmology – EYE ADVANCE)2008. godine, ova ustanova ponela je prvu nagradu za jedinstveno hirurško rešenje slučaja teške hemijske povrede oka. Rekonstruktivni zahvati radjeni su periodično, korak po korak, planski , u interval od 5 godina. Rad je u okviru Američke Akademije za oftalmologiju, prezentovan kao edukativni primer širom sveta, kao pruženo rešenje do tada inoperabilnih slučajeva.
Kongers inovativne oftalmologije se održava svake dve godine, sa prikazom jedinstvenih, inovativnih rešenja za različite oftalmološke probleme.I sada ponovo, nakon 10 godina, SPECIJALNA BOLNICA SVETI VID je ponovo nagradjena ZA IZVANREDNE INOVACIJE U HIRURGIJI. Prikazano je više radova, iz bogatog iskustva SVETOG VIDA, kojima je obuhvaćena problematika primene implanata u oftalmologiji u specifičnim situacijama kada je bilo potrebno pored rekonstruktivnog zahvata, vratiti i funkciju vida, i korigovati dioptriju.
Ovaj bogati rezervoar različitih slučajeva, takozvanih „inoperabilnih“, koji su sa različitih krajeva sveta stizali u SVETI VID, izlazili su odavde sa novim, vrhunskim hirurškim rešenjima, koja su im povratila vid i istovremeno bili prekretnica i smernica za dalji razvoj oftalmologije u XXI veku. Otuda ova velika priznanja, upravo na kongresu inovativne oftalmologije, odakle se nova znanja i tehnike dalje usvajaju u celom svetu, stižu pravo u srce Beograda.I naravno ZLATNA NAGRADA za izvanrednost u hirurgiji i primer u oftalmološkoj praksi, JEDNOM OD NAJVEĆIH HIRURGA XX i XXI veka, koji je dao veliki doprinos razvoju oftalmologije krajem XX i početkom XXI veka, prof Dr Pavelu Rozsivalu. ZAHVALJUJUĆI PROFESORU ROZSIVALU I SVETOM VIDU, ove vrhunske mogućnosti dostupne su našim ljudima, nadomak doma.
SVET I vrhunska ostvarenja su, sto se oftalmologije tiče, odavno u SVETOM VIDU.

Beč 2015

TOP SERBIAN BRANDS AWARD 2017.

Specijalna bolnica “SVETI VID” dobitnik je tradicionalne i prestižne nagrade
“Top Serbian Brands 2017” u kategoriji “korporativni brend – zdravlje”.
Navedeno priznanje dodeljuje se četvrtu godinu za redom u organizaciji prestižnog magazina “Top Serbian Brands”, te portala bestofserbia.rs , isključivo prema glasovima građana Srbije, na osnovu nezavisne i objektivne ankete.
Glavni uslovi za dobitnike nagrade su:• poznatost brenda
• vrhunski kvalitet
• zadovoljstvo potrošača
• odličnost u poslovanju
• poslovni rezultati

Beograd 2018

ESCRS 2018.

Na nedavno održanom 22-om oftalmološkom kongresu Evropskog udruženja za kataraktu i refraktivnu hirurgiju ,ESCRS , – održanom sada PRVI PUT u Beogradu, 9-11 februara 2018.godine , Specijalna bolnica SVETI VID dobila je PRVU NAGRADU.Najviše priznanje od strane Evropskog udruženja uručeno je SVETOM VIDU za sjajne rezultate postignute laserskom korekcijom dioptrije kod predškolske dece sa slabovidošću koja nisu mogla biti korigovana naočarima I kontaktnim sočivom .

Istaknuti rezultati pokazali su :Izvanredno značajno smanjenje slabovidosti ,popravak u vidnoj funkciji I kvalitetu vida dece dugo godina nakon laserske korekvije .

I jos jednom SVETI VID je dobio visoku naučnu potvrdu efikasnosti,predvidivosti stabilnosti I sigurnosti laserskih korekcija u posebnim situacijama kod male dece, radi popravljanja slabovidosti i formiranja stereo vida, onda kada NAOČARE I SOCIVO ne daju rezultate .Posebno je istaknut period najintenzivnijeg razvoja vida i najboljih rezultata u najmladjoj grupi, 3-5 godina.

Specijalna bolnica SVETI VID I ovog puta je potvrdila veliki značaj u svetskoj oftalmologiji u rešavanju postojećih, do juce nerešivih problema na oku i pomeranje granica ka novim mogucnostima.

Beč 2015

DIJAMANTSKA ZVEZDA ZA KVALITET- ŽENEVA 2017.

Nedavno je u Ženevi, Bolnici „Sveti Vid“ uručena nagrada DIJAMANTSKA ZVEZDA za kontinuirani kvalitet, stručnost i posvećenost pacijentima. Ovo je još jedan dokaz da je svet prepoznao ovu bolnicu kao ustanovu koja radi i razvija vrhunsku oftalmologiju po najvišim svetskim standardima.
Ovu prestižnu nagradu, kao do sada najvišu ocenu kvaliteta i kontinuiranog napora u postizanju izvanrednosti u svojoj delatnosti, dodeljuje Evropsko udruzenja za istraživanje kvaliteta – European Society For Quality Research (ESQR).U Bolnici „Sveti Vid“ rade se vrhunski hirurški postupci, koji su često bili putokaz i u svetskoj oftalmologiji. Ova bolnica je davno postala poznata adresa na koju se upućuju pacijenti iz Evrope i sveta, radi rešavanja najsloženijih problema.Sjajni rezultati u primeni najnovije laserske tehnologije Smart surface / Smart puls laser surgery, izazvali su veliku pažnju i naišli na odličan prijem na stručnim skupovima širom sveta.Nagrada je dodeljena i zbog maksimalnog profesionalizma, edukativnih sadržaja i inovacija, posvećenosti pacijentima, humanitarnom radu kroz brojne programe pokrenute za rešavanje problema slabovidosti kod dece u regionu.Ova DIJAMANTSKA ZVEZDA dolazi kao nagrada za 20 godina istrajnosti i posvećenosti pravim vrednostima u oftalmologiji.

Beč 2015

TOP SERBIAN BRANDS AWARD 2016.

Specijalna bolnica “SVETI VID” dobitnik je tradicionalne i prestižne nagrade
“Top Serbian Brands 2016” u kategoriji “korporativni brend – zdravlje”.
Navedeno priznanje dodeljuje se treću godinu za redom u organizaciji prestižnog magazina “Top Serbian Brands”, te portala bestofserbia.rs , isključivo prema glasovima građana Srbije, na osnovu nezavisne i objektivne ankete.
Glavni uslovi za dobitnike nagrade su:
• poznatost brenda
• vrhunski kvalitet
• zadovoljstvo potrošača
• odličnost u poslovanju
• poslovni rezultati

Beč 2015

Dijamantska nagrada Beč 2015. godine

Internacionalna dijamatska nagrada za izvanrednost u kvalitetu i inovativnosti,
dodeljena je nedavno Specijalnoj bolnici SVETI VID u Becu.
Ovu prestiznu nagradu, kao do sada najvisu ocenu kvaliteta i kontinuiranog napora u postizanju izvanrednosti u svojoj delatnosti, evropsko udruzenja za istrazivanje kvaliteta – European Society For Quality Research ( ESQR) dodeljuje Specijalnoj bolnici SVETI VID.European Society For Quality Research je organizacija sa sedistem u Lozani
( Svajcarska), posvecena istrazivanju i prepoznavanju prestiznih ustanova i kompanija u svetu koje postizu visoki profesionalizam i kontinuitet u kvalitetu rada i rezultata.Specijalna bolnica SVETI VID dobila je ovog puta dijamantsku statuu, najvisu nagradu na vrhu piramide ocenjivanja kvaliteta dosadasnjeg rada, inovativnosti, izvanrednosti , vizionarskom razmisljanju i sirenju znanja u svojoj oblasti.Ocenjen je i pozitivan uticaj koje ova ustanova ima na celokupno okruzenje i razvoj i implementaciju savremenih stavova u svojoj struci, u oblasti zdravstva .

Pariz 2015

Nagrada Pariz 2015

Jos jedna u nizu nagrada, urucena je nedavno Specijalnoj bolnici SVETI VID na Medjunarodnoj konvenciji za kvalitet i izvanrednost, odrzanoj u Parizu 25. oktobra, 2015 godine.Specijalna bolnica SVETI VID nagradjena je PLATINASTOM ZVEZDOM , za posvecenost kvalitetu , i vrhunski menadzment kvaliteta, profesionalizam, inovativnost, humanost, kontinuitet u edukaciji mladih lekara i stanovnistva, uvodjenje novih tehnologija u oftalmologiju i postizanje sjajnih rezultata u hirurskim resenjima i zadovoljstvo pacijenata.

Video

Bolnica iz Srbije proglašena za najbolju na svetu, London 2014

U okviru 26. Međunarodne konvencije za kvalitet koja je održana u Londonu od 29. do 30. novembra, u elitnom Guoman Tower kongresnom centru, Specijalna bolnica Sveti Vid iz Beograda dobila je prestižno priznanje – Međunarodnu krunu za kvalitet zlatne kategorije, čime je prvi put neka bolnica iz Srbije i zvanično proglašena liderom u svojoj oblasti pred međunarodnom zajednicom.Specijalna bolnica Sveti Vid nagrađena je zlatnom krunom zato što je zadovoljila više kriterijuma: zahvaljujući izvanrednom kvalitetu hirurgije oka, najsavremenijim metodama koje primenjuje, stepenu edukacije koji pruža zaposlenima, kao i nivou kvaliteta opreme koja predstavlja poslednju reč tehnologije u ovoj oblasti medicine.

EYE ADVANCE

Milano 2013

Na najvećem svetskom kongresu za operaciju katarakte i refraktivnu hirurgiju, održanom u Milanu 2013. godine, SVETI VID je dobio prvu nagradu- Zlatnu statuu. Time je ova bolnica ponovila uspeh iz Bombaja 2008. godine i potvrdila da je u samom vrhu svetske oftalmologije.

EYE ADVANCEPRVA NAGRADA U SVETU BOLNICI SVETI VID za kvalitet hirurgije i doprinos razvoju savremene oftalmologije EYE ADVANCE

 

Na Internacionalnom Kongresu Inovativne Oftalmologije, održanom u Bombaju 21. – 24. avgusta 2008. god, u organizaciji Internacionalne Akademije za Inovativnu oftalmologiju, profesoru Dr Pavelu Rozsivalu i Dr Marini Dragović, uručeno je veliko svetsko priznanje – PRVA NAGRADA za prikazani rad u oblasti inovacija u oftalmologiji, operaciju katarakte kroz veštačku rožnjaču. Po mestu održavanja nagrada ima simboličan oblik indijskog dijamanta.

Po prvi put u svetu, prikazane su nove hirurške mogućnosti za rešavanje oftalmoloških problema, obrađene u filmovanom materijalu što je primljeno sa oduševljenjem u auditorijumu i među žirijem.
Žiri su činila najozbiljnija imena iz sveta oftalmologije sa svih kontinenata, koja su i sama dala velike doprinose razvoju i današnjim mogućnostima savremene oftalmologije. Profesoru Pavelu Rozsivalu uručene su brojne čestitke za briljantnu hirurgiju i fantastično idejno rešenje.

Ovaj prvonagrađeni naučni film biće prikazan na stručnim skupovima širom sveta kao putokaz za rešavanje problema koji je tematski obrađen i prikazan sa porukom da je moguće pomeriti granice ka novim i svetlijim mogućnostima.

Ovo je istovremeno i nagrada Beogradu u kome je ovo delo nastalo, i čije će slike zajedno sa SVETIM VIDOM prošetati kontinentima.

Video
Tim povodom priređena je press konferencija i koktel u Beogradu, kojom prilikom je u Srbiji prvi put prikazan nagrađeni film.

Dr Marina Dragović, medicinski direktor Specijalne Bolnice SVETI VID, i ko-autor nagrađenog rada, pozdravila je uvažene goste i nakon kraćeg osvrta na dosadašnje doprinose ove renomirane ustanove razvoju i osavremenjavanju domaće oftalmologije najavila projekciju nagrađenog filma.
Nakon projekcije predstavnik Ministarstva zdravlja čestitao je na stečenom priznanju koje je SVETI VID stekao u svetu, i potvrdio da je ovo ujedno od velikog značaja za Beograd i srpsku oftalmologiju na čelu s Svetim Vidom u svetskim okvirima.

DOBITNIK SUPERBRAND TITULE ZA 2006. godinu u SRBIJI ! Lider u domaćoj oftalmologiji i među vodećima u svetu.

Superbrend Srbije

Zlatna Palma Cannes

Najveće priznanje „ZLATNA PALMA“ za najsavremeniju hirurgiju oka u kanu 2006. godine

Video
Na najvećem kongresu ikada održanom iz oblasti hirurgije mrežnjače i staklastog tela, u konkurenciji 1600 hirurga iz celog sveta, srpska oftalmologija specijalna bolnica SVETI VID dobila je najveće priznanje za operaciju zadnjeg segmenta oka.
 • a1
 • big_01
 • big_02
 • big_03
 • big_04
 • big_05
 • big_06
 • big_07
 • big_08
 • big_09
 • big_10
 • big_11
 • big_12
 • big_13
 • big_14
 • big_15
 • big_16
 • big_17
 • big_18
 • big_19
 • big_20
 • big_21
 • big_22
 • big_23
 • Eye Advance 2018

  NAGRADA ZA IZVANREDNOST U HIRURGIJI OKA 2018.

  I ponovo, nagrada SVETOM VIDU ZA IZVANREDNA HIRURŠKA REŠENJA, prikazana na INTERNACIONALNOM KONGRESU INOVATIVNE OFTALMOLOGIJE – EYE ADVANCE 2018.

 • International star for quality

  INTERNATIONAL DIAMOND STAR FOR QUALITY ŽENEVA 2017

  Jos jedna prestizna nagrada SVETOM VIDU za kvalitet i kontinuitet kvaliteta koji ova ustanova neguje,profesionalizam, inovacije, posvecenost pacijentu,humanitarni rad...

 • Lična karta

  LIČNA KARTA
  Specijalne Bolnice SVETI VID

  Bolnica je smeštena u užem centru Beograda, u Dobračinoj ulici br. 27, blizu Trga Republike i Narodnog pozorišta.
  +381 (11) 328 37 37
  +381 (11) 328 33 87

  O bolnici...+

 • Glavna nagrada - London 2014

  Glavna nagrada za Kvalitet - London 2014

  Na međunarodnoj konvenciji koja se održava 29.11. 2014. godine u Londonu, SVETI VID je dobio poziv za prijem Glavne Nagrade za Kvalitet za najviši kvalitet.

  Nagrade...+

 • Prva nagrada - Milano 2013

  Prva nagrada - Milano 2013

  Prva nagrada u svetu za operaciju binokularne katarakte, Milano 2013.

  Nagrade...+

 • PRVA NAGRADA U SVETU BOLNICI
  SVETI VID

  Dodeljena je na internacionalnom kongresu Inovativne Oftalmologije za kvalitet hirurgije i doprinos razvoju savremene oftalmologije
  EYE ADVANCE.

  Nagrade...+

 • Operacija katarakte

  PRIČE PACIJENATA

  Nešto najdragocenije u poslu kojim se bavimo su naši zadovoljni pacijenti. Ovo su samo neke priče od mnogih, dokumenti o sudbonosnom preokretu u životu koji je ovim ljudima donela Specijalna bolnica SVETI VID.

  Video...+

 • Dečija oftalmologija

  DEČIJA OFTALMOLOGIJA

  Na čelu odeljenja dečje oftalmologije je Prof. Dr Rudolf Autrata, Profesor oftalmologije i direktor dečje oftalmološke klinike Masarikovog Univerziteta, Brno, Češka.

  Dečija oftalmologija...+

 • Dečija oftalmologija

  PRIČE PACIJENATA

  Iskustvo majke operisanog dečaka koji je bio deo humanitarne akcije koju Specijalna bolnica SVETI VID sprovodi sa televizijom Studio B

  Dečija oftalmologija...+