Dobračina 27 - Beograd
Upozoravamo javnost da postoje pokušaji zloupotrebe…
imena SVETOG VIDA lažnim predstavljanjem od strane drugih ustanova…
Adresa SVETOG VIDA je isključivo Dobračina 27 u Beogradu!
+ Korrigjimi i dioptrisë
+ Strabismi
+ Çrregullimi i makulës
+ Katarakti
+ Ablacioni i retinës
+ Glaukoma
+ Oftalmologjia e fëmijëve
+ Keratokonusi
Slide background
Emrat më të njohurtë oftalmologjisë botërore në ekipin e Sveti Vidit
ÇMIMI I PARË NË BOTË SPITALIT
Slide background
Korrigjimi i Dioptrisë

Korrigjimi i Dioptrisë

Ndër të parët në botë kemi futur procedurat laserike dhe kirurgjikale të korrigjimit të dioptrisë – KIRURGJINË REFRAKTIVE ...+

Ablacioni i Retinës

Ablacioni i Retinës

Mprehtësia e plotë pamore mund të ruhet, prandaj sapo të lajmërohen shenjat e para të sëmundjes – “perdja” duhet të kryhet INTERVENIMI URGJENT KIRURGJIK ...+

Operacioni i Kataraktit

Operacioni i Kataraktit

Me operacion të hershëm, pa pritje që katarakti të piqet, shmangen komplikimet e shumta dhe mundësohet rehabilitimi i shpejt i të pamurit ...+

Keratokonusi

Keratokonusi

Ndryshimet janë progresive, dhe çojnë kah dobësimi i të pamurit, toleranca e zvogëluar e thjerrëzës kontaktuese dhe mospërballimi i plotë dhe pamundësia e “mbajtjes së thjerrëzave në sy”. ...+

Oftalmologjia e Fëmijëve

Oftalmologjia e Fëmijëve

Të pamurit e dobët te fëmijët duhet të zbulohet në fëmijërinë më të hershme dhe të trajtohet me kohë me laser në mënyrë që të shmangen komplikimet....+

Glaukoma

Glaukoma

Zgjedha e metodës adekuate kirurgjikale ose barnave të fuqishme në formë të pikave janë parakushte që kjo sëmundje të mbahet “nën kontroll”....+

 • LETËRNJOFTIMI I Spitalit Special SVETI VID

  LETËRNJOFTIMI I Spitalit
  Special SVETI VID

  Spitali gjendet në zonën qendrore të Beogradit, në rrugën Dobračina nr. 27, afër Sheshit të Republikës dhe Teatrit Popullor.
  +381 (11) 328 37 37
  +381 (11) 328 33 87

  PËR SPITALIN...+

 • Milano 2013 - Statujën e Artë

  Milano 2013. Çmimi i parë në botë për operacionin e kataraktit binokular

  ÇMIMET...+

 • ÇMIMI I PARË NË BOTË PËR
  SPITALIN SVETI VID

  I ndarë në Kongresin Internacional të Oftalmologjisë Inovative për cilësinë e kirurgjisë dhe kontributin në zhvillimin e oftalmologjisë bashkëkohore

  ÇMIMET...+

 • Oftalmologjia e Fëmijëve

  Profesor i oftalmologjisë dhe drejtor i Klinikës Oftalmologjike për Fëmijë në Universitetin Masarikov në Bërno, Çeki

  Oftalmologjia e Fëmijëve...+

 • TREGIMET E PACIENTËVE

  TREGIMET E PACIENTËVE

  Ajo që është më e çmuar në punën me të cilën merremi janë pacientët tanë të kënaqur. Këto janë vetëm disa nga tregimet e shumta, dokumentet për kthesën vendimtare në jetë, të cilën këtyre njerëzve uasolli Spitali Special SVETI VID

  Video...+