Dobračina 27 - Beograd
Upozoravamo javnost da postoje pokušaji zloupotrebe…
imena SVETOG VIDA lažnim predstavljanjem od strane drugih ustanova…
Adresa SVETOG VIDA je isključivo Dobračina 27 u Beogradu!

Emrat më të njohur të oftalmologjisë botërore në ekipin e Sveti Vid-it

ÇMIMET

EYE ADVANCE ÇMIMI I PARË NË BOTË SPITALIT “SVETI VID”, për cilësi të kirurgjisë dhe për kontribut në zhvillimin e oftalmologjisë bashkëkohore EYE ADVANCE-2008

 

Në Kongresin Ndërkombëtar të Oftalmologjisë Inovative, të mbajtur në Bombaj më 21 – 24 gusht të vitit 2008, në organizim të Akademisë Internacionale për Oftalmologji Inovative, profesorit dr Pavel Rozsivalit dhe dr Marina Dragoviqit, u është dorëzuar një mirënjohje e madhe botërore – ÇMIMI I PARË për punë të pasqyruar në fushën e risive në oftalmologji. Sipas vendit ku është mbajtur ka formë simbolike të diamantit indian.

Për herë të parë në botë, janë pasqyruar mundësitë e reja kirurgjike për zgjidhjen e problemeve oftalmologjike, të përpunuara në materialin e filmuar gjë që është pranuar me entuziazëm në auditorium dhe në mesin e xhirisë. Xhirinë e kanë përbërë emrat më seriozë nga bota e oftalmologjisë nga të gjitha kontinentet, të cilët edhe vetë i kanë dhënë kontribute të mëdha zhvillimit edhe mundësive të sotme të oftalmologjisë bashkëkohore. Profesor Pavel Rozsivalit i janë shprehur urime të shumta për kirurgji brilante dhe zgjidhje ideore fantastike.

Ky film shkencor i pari i shpërblyer do të shfaqet në tubimet profesionale në mbarë botën si udhërrëfyes për zgjidhjen e problemeve, filmi është i përpunuar në mënyrë tematike dhe është pasqyruar me porosi se ekziston mundësia çohen përpara kufijtë në drejtim të mundësive të reja dhe të ndritshme.

Ky njëkohësisht është edhe shpërblim për Beogradin në të cilin kjo vepër është krijuar, dhe fotografitë e të cilit bashkë me Spitalin SVETI VID do të shëtisin nëpër kontinente.

Lidhur me këtë rast është organizuar konferenca për shtyp dhe koktej në Beograd, me të cilin rast për herë të parë në Serbi është shfaqur filmi i shpërblyer.

Video
Dr. Marina Dragoviq, drejtoreshë e mjekësisë së Spitalit special SVETI VID, dhe bashkëautori i punimit të shpërblyer, i ka përshëndetur mysafirët e respektuar dhe pas një vështrimi të shkurtër për kontributet e deritashme të këtij institucioni prestigjioz zhvillimit dhe përparimit të oftalmologjisë së vendit e ka paralajmëruar projeksionin e filmit të shpërblyer.

Pas projeksionit të filmit një përfaqësues i Ministrisë së Drejtësisë ka shprehur mirënjohje për çmimin të cilin e ka fituar SVETI VID në botë, dhe ka konfirmuar se ky shpërblim njëkohësisht është me rëndësi të madhe edhe për Beograd dhe për oftalmologjinë serbe në krye me Sveti Vidin në përmasa botërore.

EYE ADVANCE

Milano 2013.

Në kongresin më të madh botëror për operacionin e kataraktit dhe kirurgjinë refraktive të mbajtur në Milano në vitin 2013, SVETI VID ka fituar çmimin e parë – Statujën e Artë. Me këtë, ky spital e përsëriti suksesin nga Bombei i vitit 2008 dhe konfirmoj që është në majën e oftalmologjisë botërore. Spitali Special SVETI VID

FITUES I TITULLIT SUPERBRAN PËR vitin 2006 në SERBI!

Superbrend Srbije

Gold Palme Cannes

Palma e Artë në Kanë për operacionin e segmentit të prapmë të syrit.

Video
Në kongresin më të madh të mbajtur ndonjëherë në fushën e kirurgjisë së retinës dhe trupit qelqor, në konkurrencën e 1600 kirurgëve nga e gjithë bota, oftalmologjia serbe Spitali Special Sveti VID e ka marrë mirënjohjen më të madhe për operacionin e segmentit të prapmë të syrit.
 • a1
 • big_01
 • big_02
 • big_03
 • big_04
 • big_05
 • big_06
 • big_07
 • big_08
 • big_09
 • big_10
 • big_11
 • big_12
 • big_13
 • big_14
 • big_15
 • big_16
 • big_17
 • big_18
 • big_19
 • big_20
 • big_21
 • big_22
 • big_23
 • LETËRNJOFTIMI I Spitalit Special SVETI VID

  LETËRNJOFTIMI I Spitalit
  Special SVETI VID

  Spitali gjendet në zonën qendrore të Beogradit, në rrugën Dobračina nr. 27, afër Sheshit të Republikës dhe Teatrit Popullor.
  +381 (11) 328 37 37
  +381 (11) 328 33 87

  PËR SPITALIN...+

 • Milano 2013 - Statujën e Artë

  Milano 2013. Çmimi i parë në botë për operacionin e kataraktit binokular

  ÇMIMET...+

 • ÇMIMI I PARË NË BOTË PËR
  SPITALIN SVETI VID

  I ndarë në Kongresin Internacional të Oftalmologjisë Inovative për cilësinë e kirurgjisë dhe kontributin në zhvillimin e oftalmologjisë bashkëkohore

  ÇMIMET...+

 • Oftalmologjia e Fëmijëve

  Profesor i oftalmologjisë dhe drejtor i Klinikës Oftalmologjike për Fëmijë në Universitetin Masarikov në Bërno, Çeki

  Oftalmologjia e Fëmijëve...+

 • TREGIMET E PACIENTËVE

  TREGIMET E PACIENTËVE

  Ajo që është më e çmuar në punën me të cilën merremi janë pacientët tanë të kënaqur. Këto janë vetëm disa nga tregimet e shumta, dokumentet për kthesën vendimtare në jetë, të cilën këtyre njerëzve uasolli Spitali Special SVETI VID

  Video...+