Dobračina 27 - Beograd
Upozoravamo javnost da postoje pokušaji zloupotrebe…
imena SVETOG VIDA lažnim predstavljanjem od strane drugih ustanova…
Adresa SVETOG VIDA je isključivo Dobračina 27 u Beogradu!

OPTIKA

Linjat moderne të kornizave dioptrike dhe syzeve të diellit të dizajnuesve më të njohur botërorë: Andy Wolf, Jimmy Choo, Marc Jacobs, Fendi, Miu Miu, Prada, Dior, Ray Ban, Vogue, Tiffany, D&G, Guess Marciano, Valentino, Mercedes Benz, Porsche, Oakley dhe shumë të tjerë.
“Këndi i fëmijëve” – Për çupat dhe çupëzat një zgjedhje e madhe të kornizave dioptrike dhe diellore me dizajn modern atraktiv. Për fëmijët e të gjitha moshave, duke përfshirë edhe foshnjat, kornizat me peshë të vogël, fleksibile me ngjyra të ndryshme, bëhen një lodër e preferuar nga e cila fëmija juaj nuk ndahet.

AKTUALITETE

Linja e re e modeleve diellore dhe dioptrike për vitin 2017.

Për pacientët e SVETI VID të cilët e kanë hequr dioptrinë me njërën nga metodat refraktive miratojmë zbritje prej 15% për modelet më të fundit ekskluzive të syzave të diellit.

Ulja e çmimeve për koleksionin e vjetër:
Popust

 • syzet e diellit-50%
 • syzet dioptrike-40%

Pit boss
Njëjtë sikurse vozitësit e garave janë luftëtarët të cilët e zhvillojnë betejën, Pit Boss është gjenerali i cili posedon pushtetin suprem, kurse emri i këtij Oakley-it i saluton atij me nderim të pashoq. Pit Boss II është një produkt i mrekullueshëm inxhinierik i cili kombinon: O-Matter-in komfor dhe të lehtë me mveshje të titaniumit, HD xhamat e polarizuar me shtresën hidrofobike Oakley që refuzojnë ujin dhe njollat dhe High Definition Optics (HDO). I paketuar në kuti displej Oakley premium për koleksionuesit. Këto syze nuk i tregojnë botës vetëm që ju keni arritur, por edhe që ju jeni në një rrugë në të cilën ata vetëm mund të shpresojnë që t’ju ndjekin.
Pit Boss II është prezantues për disa nga teknologjitë më delikate të cilat janë përdorur ndonjëherë në prodhimin e syzeve të diellit. Mveshja nga titaniumi është mbrehur me makinën Computer Numeric Controlled (CNC) e cila e ka tolerancën ndaj precizitetit prej të dymijtën pjesë të inçit. Vidhat Hexalobular sigurojnë mbrojtjen nga goditja në shpejtësi të larta, kurse sistemi i rehatshëm me mbështetje në tri pika (Three-Point Fit) i mban xhamat në rrafshin e përkryer optik në çdo moment. Duke shikuar përmes këtyre xhamave ju do të harroni gjithçka që keni menduar për syzet e diellit.
Edhe me lakimin e bazës prej 8,75 i cili maksimizon shikimin periferik, ofron proteksionin anësor nga dielli, era dhe goditja. Ju do të përjetoni shikimin e mprehtë nga të gjitha këndet, sepse atë ju mundëson teknologjia HDO e cila e përfshinë XYZ optikën. Oakley HD xhamat e polarizuar filtrojnë 99% të dritës reflektuese, dhe ne kemi shtuar shtresën antireflektuese (AR) në anën e pasme. Plutonit xhamat të pastër i filtrojnë rrezet UV 100% dhe në të njëjtën kohë e rrisin rezistencën ndaj goditjeve.
Ky model në të gjitha ngjyrat vjen me xhamat që janë të mveshura me iridium. Kjo shtresë siguron transmetimin e balancuar të dritës dhe në këtë mënyrë e zvogëlon edhe më shumë reflektimin e dritës. Black Iridum Polarized (VR28) është i përshtatur që të mbani qartësinë e ngjyrave, kurse të dyja mveshjet Tungsten Iridium Polarized dhe VR28 do t’ju rrisin kontrastin vizual dhe perceptimin e thellësisë. Microclear qeska është e përfshirë dhe është e destinuar për ruajtjen e syzeve si dhe për pastrimin e xhamave të tyre.

Pit boss naocareNr. i tel.: +381 11/2622-647 | Mail: [email protected]
 • LETËRNJOFTIMI I Spitalit Special SVETI VID

  LETËRNJOFTIMI I Spitalit
  Special SVETI VID

  Spitali gjendet në zonën qendrore të Beogradit, në rrugën Dobračina nr. 27, afër Sheshit të Republikës dhe Teatrit Popullor.
  +381 (11) 328 37 37
  +381 (11) 328 33 87

  PËR SPITALIN...+

 • Milano 2013 - Statujën e Artë

  Milano 2013. Çmimi i parë në botë për operacionin e kataraktit binokular

  ÇMIMET...+

 • ÇMIMI I PARË NË BOTË PËR
  SPITALIN SVETI VID

  I ndarë në Kongresin Internacional të Oftalmologjisë Inovative për cilësinë e kirurgjisë dhe kontributin në zhvillimin e oftalmologjisë bashkëkohore

  ÇMIMET...+

 • Oftalmologjia e Fëmijëve

  Profesor i oftalmologjisë dhe drejtor i Klinikës Oftalmologjike për Fëmijë në Universitetin Masarikov në Bërno, Çeki

  Oftalmologjia e Fëmijëve...+

 • TREGIMET E PACIENTËVE

  TREGIMET E PACIENTËVE

  Ajo që është më e çmuar në punën me të cilën merremi janë pacientët tanë të kënaqur. Këto janë vetëm disa nga tregimet e shumta, dokumentet për kthesën vendimtare në jetë, të cilën këtyre njerëzve uasolli Spitali Special SVETI VID

  Video...+