Dobračina 27 - Beograd
Dobračina 27 - Beograd
Upozoravamo javnost da postoje pokušaji zloupotrebe…
imena SVETOG VIDA lažnim predstavljanjem od strane drugih ustanova…
Adresa SVETOG VIDA je isključivo Dobračina 27 u Beogradu!

SHPENZIMET E MJEKIMIT

Price list

Complete ophthalmic examination on both eyes

40 EUR

SURGERIES

1. Phacoemulsification – CATARACT SURGERY 900 EUR
2. Phacoemulsification – CATARACT SURGERY, premium lens 1300 EUR
3. Refractive surgery: excimer laser in adults 550 EUR
4. The price of amblyopia treatment with laser corrections, for special indications in children 1000 EUR
5. Refractive surgery with Phakic IOl implantation (high myopic, hyperopic, toric) from 1700 EUR
6. Refractive lens exchange surgery 1300 EUR
7. Surgery of presbiopia multifocal implant 1700 EUR
8. Surgery for presbiopia, multifocals/trifocals implants 2000 EUR
9. PTK (phototherapeutic keratectomy) 550 EUR
10. CXL (korneal kros linking) 1000 EUR
11. Glaucoma surgery 1200 EUR
12. Retinal detachment surgery 2000 EUR
13. Vitreoretinal surgery 3000 EUR
14. Strabismus surgery 1000 EUR
15. Scleroplasty 1300 EUR
16. Yag laser capsulotomy, iridoromy 160 EUR
17. Laserphotocoagulation (LFC) 160 EUR
18. Fundus angiography 130 EUR
19. SML Scharioth Macula Lens PROMOTIVE PRICE od 1900 EUR
20. PDT Photodynamic Therapy od 2700 EUR

NOTE:

Prices per eye.

This is just part of the services offered by Special Hospital SVETI VID.
For further information please call us at the number +381 11 328 37 37 or contact us via mail [email protected]

 • LETËRNJOFTIMI I Spitalit Special SVETI VID

  LETËRNJOFTIMI I Spitalit
  Special SVETI VID

  Spitali gjendet në zonën qendrore të Beogradit, në rrugën Dobračina nr. 27, afër Sheshit të Republikës dhe Teatrit Popullor.
  +381 (11) 328 37 37
  +381 (11) 328 33 87

  PËR SPITALIN...+

 • Milano 2013 - Statujën e Artë

  Milano 2013. Çmimi i parë në botë për operacionin e kataraktit binokular

  ÇMIMET...+

 • ÇMIMI I PARË NË BOTË PËR
  SPITALIN SVETI VID

  I ndarë në Kongresin Internacional të Oftalmologjisë Inovative për cilësinë e kirurgjisë dhe kontributin në zhvillimin e oftalmologjisë bashkëkohore

  ÇMIMET...+

 • Oftalmologjia e Fëmijëve

  Profesor i oftalmologjisë dhe drejtor i Klinikës Oftalmologjike për Fëmijë në Universitetin Masarikov në Bërno, Çeki

  Oftalmologjia e Fëmijëve...+

 • TREGIMET E PACIENTËVE

  TREGIMET E PACIENTËVE

  Ajo që është më e çmuar në punën me të cilën merremi janë pacientët tanë të kënaqur. Këto janë vetëm disa nga tregimet e shumta, dokumentet për kthesën vendimtare në jetë, të cilën këtyre njerëzve uasolli Spitali Special SVETI VID

  Video...+