Katarakti

Me operacion të hershëm, pa pritje që katarakti të piqet, shmangen komplikimet e shumta dhe mundësohet rehabilitimi i shpejt i të pamurit …

Lexo më shumë

Ablacioni i retinës

Mprehtësia e plotë pamore mund të ruhet, prandaj sapo të lajmërohen shenjat e para të sëmundjes – “perdja” duhet të kryhet INTERVENIMI URGJENT KIRURGJIK …

Lexo më shumë

Oftalmologjia e fëmijëve

Të pamurit e dobët te fëmijët duhet të zbulohet në fëmijërinë më të hershme dhe të trajtohet me kohë me laser në mënyrë që të shmangen komplikimet….

Lexo më shumë

Korrigjimi i dioptrisë

 

Lexo më shumë

SVETI VID

Spitali special SVETI VID, e ka sjellë teknologjinë më të re të cilësisë më të lartë dhe metodat më prestigjioze kirurgjike dhe diagnostike për zgjidhjen e problemit të syve.

Katarakti

Me operacion të hershëm, pa pritje që katarakti të piqet, shmangen komplikimet e shumta dhe mundësohet rehabilitimi i shpejt i të pamurit …

Lexo më shumë

Najnovije u hirurgiji glaukoma

Izbor adekvatne hirurške metode ili lekova u obliku kapi preduslov je…

Lexo më shumë

Refraktivna hirurgija

RUveli smo među prvima u svetu laserske i hirurške postupke korekcije dioptrije – REFRAKTIVNU HIRURGIJU…

Lexo më shumë

Ablacioni i retinës

Mprehtësia e plotë pamore mund të ruhet, prandaj sapo të lajmërohen shenjat e para të sëmundjes – “perdja” duhet të kryhet INTERVENIMI URGJENT KIRURGJIK …

Lexo më shumë

Keratokonusi

Ndryshimet janë progresive, dhe çojnë kah dobësimi i të pamurit, toleranca e zvogëluar e thjerrëzës kontaktuese dhe mospërballimi i plotë dhe pamundësia e “mbajtjes së thjerrëzave në sy”. ..

Lexo më shumë

Çrregullimi i makulës

Specijalna bolnica SVETI VID je jedinstvena ustanova na ovim prostorima, gde se sprovode specijalni programi….

Lexo më shumë

Oftalmologjia e fëmijëve

Të pamurit e dobët te fëmijët duhet të zbulohet në fëmijërinë më të hershme dhe të trajtohet me kohë me laser në mënyrë që të shmangen komplikimet….

Lexo më shumë

OSML – SCHARIOTH MACULA LENS

POMOĆ UMESTO LUPA I TELESKOPA. Gorući problem ljudi sa makularnom…

Lexo më shumë

Dijagnostika

ROCT, fundus kamera, perimetrija, endoteljalni mikroskop, ultrazvuk oka, IOL MASTER, pahimetrija

 

Lexo më shumë

Elektrofiziološka ispitivanja oka

Elektrofiziološka ispitivanja oka: VEP, pERG/ffERG, mf ERG…

Lexo më shumë

SLT

SLT-selektivna laser trabekuloplastika…

 

Lexo më shumë

LFT

LFT – laserski tretman plivajućih zamućenja u staklastom telu (“floaters”)

Lexo më shumë