San miliona ljudi širom sveta je da bezbedno i brzo dođu do skidanja dioptrije i da se oslobode zavisnosti od naočari i kontaktnog sočiva.

San miliona roditelja širom sveta je da pomognu svojim mališanima, sa problemima korekcije dioptrije gde preti slabovidost, da u ranom predškolskom uzrastu bolje vide i izbegnu oštećenja za ceo život.

Laserske procedure u SVETOM VIDU obezbeđuju komforan i siguran način postizanja ovih ciljeva i kod dece i kod odraslih.

Radi se o najsavremenijoj tehnologiji i revolucinarnom laserskom pristupu.

 

Egzajmer (excimer) laser

Egzajmer (excimer) laser – Schwind Amaris – smart puls/smart surf-ace touch free trans-PRK

  • Bezbolno
  • Brzo
  • Bezbedno
  • Bezkontaktno
  • Bez zasecanja rožnjače
  • Bez sporednih efekata
  • Savršeno glatka, transparentna rožnjača, odmah

Smart puls/Smart Surf- ace, inovativna tehnologija sa WOW efektom, nazvanim tako zbog uzvika ushićenja pacijenata već odmah po intervenciji-wow!!!

Kako izgleda cela procedura?

Procedura ne zahteva kreiranje i zasecanje flapa, odnosno poklopca epitela, omogućuje maksimalnu preciznost sa veoma brzim eye-trackerom-praćenjem finih pokreta oka i kontrolu statičke i dinamičke ciklotorzije obezbeđujući u svakom momentu savršeno precizno centriranje.

Izuzetna brzina laserskog snopa koju pacijenti opisuju kao “vatromet“, znatno skraćuje vreme laserske procedure, a perfektuiranje površine rožnjače, daje brz oporavak vida odmah, potpuno bez bola, sa savršeno glatkom i prozirnom površinom roznjače (no haze), očuvanog kvaliteta, što znači veliki komfor za pacijenta.

Ovakav atraumatičan postupak, bez zasecanja flapa, bez igle, praktično touch free, je efektan, siguran i pouzdan tretman korekcije dioptrije, na koji se čekalo godinama.

Ovim postupkom je ostvarena velika prednost u odnosu na LASIK procedure, gde postoji izvestan stepen mogućih komplikacija flapa, i nekoliko meseci i godina nakon LASIK-a, a takođe i izvanredan komfor i bezbolnost u odnosu na nekadašnje PRK metode.

Primenjuje se takođe i u terapijske svrhe, kod ranijih oštećenja rožnjače usled traume, ponavljajućih erozija, bulozne keratopatije, koja najčešće nastaje nakon traumatičnih hirurgija katarakte, površnih ožiljaka na rožnjači i sl.

Zaboravite na opasnosti od LASIK procedura i komplikacija flapa.

Sveti Vid je prvi centar za refraktivnu hirurgiju i laserske korekcije dioptrije na prostorima ex-Jugoslavije i najbolje je mesto da bezbedno i brzo dođete do skidanja dioptrije.

I sada, kao i tokom 25 godina rada, ovaj ubedljivi lider u oftalmologiji, donosi nove mogućnosti refraktivne hirurgije.