Loading...

Linjat moderne të kornizave dioptrike dhe syzeve të diellit të dizajnuesve më të njohur botërorë: Andy Wolf, Jimmy Choo, Marc Jacobs, Fendi, Miu Miu, Prada, Dior, Ray Ban, Vogue, Tiffany, D&G, Guess Marciano, Valentino, Mercedes Benz, Porsche, Oakley dhe shumë të tjerë.

“Këndi i fëmijëve” – Për çupat dhe çupëzat një zgjedhje e madhe të kornizave dioptrike dhe diellore me dizajn modern atraktiv. Për fëmijët e të gjitha moshave, duke përfshirë edhe foshnjat, kornizat me peshë të vogël, fleksibile me ngjyra të ndryshme, bëhen një lodër e preferuar nga e cila fëmija juaj nuk ndahet.

 • SVETI VID-Optika
 • SVETI VID-Optika
 • SVETI VID-Optika
 • SVETI VID-Optika
 • SVETI VID-Optika
 • SVETI VID-Optika
 • SVETI VID-Optika
 • SVETI VID-Optika

AKTUALITETE

Linja e re e modeleve diellore dhe dioptrike për vitin 2017.

Për pacientët e SVETI VID të cilët e kanë hequr dioptrinë me njërën nga metodat refraktive miratojmë zbritje prej 15% për modelet më të fundit ekskluzive të syzave të diellit.

Ulja e çmimeve për koleksionin e vjetër:

syzet e diellit – 50%

syzet dioptrike – 40%

Syze dielli për vitin 2019

 • SVETI VID-Naočare za sunce 2019
 • SVETI VID-Naočare za sunce 2019
 • SVETI VID-Naočare za sunce 2019
 • SVETI VID-Naočare za sunce 2019
 • SVETI VID-Naočare za sunce 2019
 • SVETI VID-Naočare za sunce 2019
 • SVETI VID-Naočare za sunce 2019
 • SVETI VID-Naočare za sunce 2019
 • SVETI VID-Naočare za sunce 2019

Syzet recetë për vitin 2019

 • SVETI VID-Naočare za sunce 2019
 • SVETI VID-Dioptrijske naočare za 2019
 • SVETI VID-Dioptrijske naočare za 2019
 • SVETI VID-Dioptrijske naočare za 2019
 • SVETI VID-Dioptrijske naočare za 2019
 • SVETI VID-Dioptrijske naočare za 2019
 • SVETI VID-Dioptrijske naočare za 2019
 • SVETI VID-Dioptrijske naočare za 2019
 • SVETI VID-Dioptrijske naočare za 2019

Kids syze dielli.

 • SVETI VID-Dečje naočare za sunce
 • SVETI VID-Dečje naočare za sunce
 • SVETI VID-Dečje naočare za sunce
 • SVETI VID-Dečje naočare za sunce
 • SVETI VID-Dečje naočare za sunce

Kids recetë syzet.

 • SVETI VID-Dečje dioptrijske naočare
 • SVETI VID-Dečje dioptrijske naočare
 • SVETI VID-Dečje dioptrijske naočare
 • SVETI VID-Dečje dioptrijske naočare
 • SVETI VID-Dečje dioptrijske naočare
 • SVETI VID-Dečje dioptrijske naočare
 • SVETI VID-Dečje dioptrijske naočare
 • SVETI VID-Dečje dioptrijske naočare
 • SVETI VID-Dečje dioptrijske naočare
 • SVETI VID-Dečje dioptrijske naočare
 • SVETI VID-Dečje dioptrijske naočare