Dobračina 27 - Beograd
Upozoravamo javnost da postoje pokušaji zloupotrebe…
imena SVETOG VIDA lažnim predstavljanjem od strane drugih ustanova…
Adresa SVETOG VIDA je isključivo Dobračina 27 u Beogradu!

OLTRE 20 ANNI DI LEADERSHIP NEL MONDO OFTALMOLOGIA

O BOLNICI

 

SPECIJALNA BOLNICA SVETI VID je prepoznatljivo ime u svetskoj oftalmologiji. Posvećena je kompletnoj savremenoj oftalmologiji dece i odraslih. Dobitnik je najviših medjunarodnih nagrada za vrhunsku hirurgiju oka.

 

Bolnica je smeštena u užem centru grada, u Dobračinoj ulici br. 27, blizu Trga Republike i Narodnog pozorišta. Obuhvata prostor od 1200 m2, sa više ordinacija i čekaonica, brojnim dijagnostičkim kabinetima za osnovnu i prateću dijagnostiku, operacionim blokom, laser centrom, kabinetom za kardiologiju, stacionarom, optikom, kabinetom za kontaktologiju i Low Vision centrom.

Postoji i mogućnost apartmanskog smeštaja u klimatizovanim sobama sa TV-om.
Radno vreme bolnice je svakog radnog dana i subotom od 8.00 – 20.00.

Opremljena po visokim svetskim standarima, uz visoko edukovan tim, dala je neophodne smernice daljem razvoju oftalmologije, pomerajući granice ka višim mogućnostima

Specijalna bolnica SVETI VID formirana je 1997. godine. Njenim nastankom nastupa nova era domaće oftalmologije. Ideja je bila da se osavremeni domaća oftalmologija i na najbolji i najbrži način prevaziđe decenijumska praznina koja je vladala u domaćim oftalmološkim krugovima.

Pružajući mogućnost novih, svrsishodnih rešenja, a ne “hirurgiju radi hirurgije“, SVETI VID je postao institucija i ime koje je sinonim za visokokvalitetnu savremenu oftalmologiju. Umesto da se za kvalitetom traga u inostranstvu, savremena kvalitetna oftalmologija zaživela je u srcu Beograda.

Specijalna bolnica SVETI VID, od osnivanja pa nadalje, uvodi u našu zemlju najnoviju vrhunsku tehnologiju i vodeće hirurške i dijagnostičke metode za rešavanje problema na oku. Na ovaj način se domaćoj oftalmologiji nameću novi, savremeni stavovi i standardi u lečenju očnih oboljenja, sa većim efektom po očuvanje vidne funkcije i time postavljaju smernice razvoju domaće oftalmologije.

 

 • Cartà di identità dell'ospedale specializzato Sveti Vid

  Cartà di identità
  dell'Sveti Vid

  L’ospedale è situato nel centro di Belgrado, in Via Dobracina n.27, vicino alla Piazza della Repubblica.
  +381 (11) 328 37 37
  +381 (11) 328 33 87

  Sull’ospedale...+

 • Milano 2013.

  Il primo premio nel mondo per l'intervento di cataratta binoculare

  Premi...+

 • IL PRIMO PREMIO NEL MONDO
  ALL’OSPEDALE SVETI VID

  for the quality of surgery and contribution to the development of modern ophthalmology EYE ADVANCE

  Premi...+

 • Storie dei pazienti

  Storie dei pazienti

  Sono solo alcune delle numerose storie, documenti su una grande svolta nella vita che è stata portata a queste persone dall’Ospedale specializzato SVETI VID.

  Video...+

 • Oftalmologia Pediatrica

  Oftalmologia Pediatrica

  Professore di oftalmologia e direttore della clinica oftalmologica pediatrica dell’Univeristà Masarykova, Brno, Repubblica Ceca.

  Oftalmologia Pediatrica...+